Svingen Tannlegepraksis

Våre tjenester

Vi ønsker å gi deg som pasient et komplett tilbud innen tannhelse. Dette gjelder all tannbehandling som forebyggende tiltak, tannfyllinger, kronebehandlinger, rotbehandlinger, protesebehandlinger, tanntrekkinger osv.

Spesialist i oral protetikk og bittfunksjon arbeider ved klinikken.

I tillegg kan vi tilby behandling av mer kompliserte problem der for eksempel en, flere eller alle tennene mangler. Implantatbehandling har vi spesialkompetanse til å utføre med bidrag fra NAV. Dette kan være om man har visse bestemte sykdommer, bestemt type medisinbruk eller har en skade som kan klassifiseres som yrkesskade. Din tannlege vil opplyse deg nærmere om dette om du tror dette kan være aktuelt for deg.

Vi legger stor vekt på samtaler med pasientene, og vi har svært god erfaring med å behandle pasienter som har tannlegeskrekk.

Hos oss blir man tilbudt regelmessige innkallinger til kontroller og profesjonell tannrens. Dette er svært viktig for å forebygge alvorlige sykdommer og kunne løse problem i en tidlig fase.
© Copyright 2010.. BTS | Kverndalsgaten 2A,3717 SKIEN | Tlf: 35 52 20 60 | E-post: post@berntsentannlegesenter.noUtviklet avAssist2net AS
Dine Logo